Professioneel begeleiden van leren en ontwikkelen

op individueel- , team- en organisatieniveau, voor clienten, (huis)artsen en GGZ-professionals

Jeannette Verhoeven MB (master begeleidingskundige)   

Begeleidingspraktijk ‘Meekijken gewenst!’
Celsiuslaan 8,  3553 HM Utrecht.
De praktijk ligt vlakbij het Julianapark en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (lijn 3, of station Utrecht-Zuilen).
T 06 123 65 062, E  JVerhoeven@Meekijkengewenst.nl 

KvK 73772542,  IBAN NL 48 TRIO 0379 5012 95                                                Registraties: LVSC: S 12512 H2, LS 1289 H, RC 0351 H. 

Croho-docentregistratie + EKC-er .  Lid van ‘coaches voor medici’, Lid van opleidingscommissie ACBSBeNe

 Iets meer over mijn achtergrond en ervaring  

Sinds 2013 woon ik met veel plezier op de Celsiuslaan in Utrecht en heb ik een praktijkruimte ‘aan huis’. De helft van de week werk ik als GW-docent/supervisor aan de VU-huisartsenopleiding in Amsterdam en de andere helft van de week werk ik voor begeleidingspraktijk ‘Meekijken gewenst!’ Ik begeleid graag clienten ‘ervaringsgericht’ in hun psycho-sociale of professionele ontwikkeling en ben enthousiasmerend en concreet in mijn begeleiding. Een beetje activistisch ben ik wel. (Let’s try to behave better!)  

KOSTEN: Therapie kan in overleg met Anneke de Wolf (psychotherapeut) vergoed worden door uw verzekering. Bij andere werkgerelateerde begeleidingsvormen betaalt uzelf of uw werkgever voor de begeleiding (coaching, leersupervisie, begeleide intervisie) en dan vraag ik 135€ p/uur aan huisarten en 105€ p/uur aan vaktherapeuten. Professionals die in achterstandswijken werken kunnen vergoeding aanvragen bij het Utrechts Fonds Achterstandswijken (UFA). En ziekteverzekering Movir vergoedt coaching voor werkgerelateerde problematiek (dreigende uitval of preventief)  bij huisartsen. 

 De kosten voor scholing, team- en organisatiebegeleiding bereken ik graag voor u in een offerte naar aanleiding van de afspraken over inhoud en vormgeving.   

* Mochten kosten een bezwaar zijn dan overleg ik graag over alternatieve betaling (…ik ben dol op appeltaart) 

Share This