Professioneel begeleiden van leren en ontwikkelen

op individueel- , team- en organisatieniveau, voor clienten, (huis)artsen en GGZ-professionals

   Jeannette Verhoeven MHOB (master begeleidingskundige)  

E-mail:  JVerhoeven@Meekijkengewenst.nl     M: 06 123 65 062

Begeleidingspraktijk ‘Meekijken gewenst!’
Celsiuslaan 8,  3553 HM Utrecht.              

De praktijk ligt vlakbij het Julianapark en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (lijn 3, of station Utrecht-Zuilen) en met de auto (gratis parkeren)                   

NHG-supervisor ‘coaches voor medici’ (EKC-er), LVSC-registraties: S 12512 H2, LS 1289 H, RC 0351 H.                KvK 73772542,  IBAN NL 48 TRIO 0379 5012 95, CRKBO-docentregistratie.  lid ACBSBeNe = beroepsvereniging ACT-professionals                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Iets meer over mijn achtergrond en ervaring  Ik ben opgeleid als vaktherapeut beeldend en heb na mijn eerste beroepsleven in de zorg (behandelen meisjes met eetstoornissen, sex geweldsproblematiek, volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek) mijn loopbaan vervolgd als docente aan de Psychomotorische Therapie opleiding aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Daar heb ik mijn lol in ervaringsgericht begeleiden uitgebouwd en onderbouwd en ben ik begonnen met het verzorgen van ACT-trainingen.

Intussen ben ik ‘opgeschoven’ naar de huisartsenwereld, waar ik probeer mijn kennis en ervaring uit de 2e lijn te gebruiken voor het ondersteunen van huisartsenpraktijken in de eerste lijn (Ik ben verbonden aan #Krachtige Basiszorg)  Tot voorkort werkte ik aan de VU huisartsopleiding en recentelijk heb ik ervoor gekozen me geheel op mijn eigen begeleidingspraktijk te richten 

KOSTEN BEGELEIDING: Therapie kan in overleg met Anneke de Wolf (psychotherapeut) vergoed worden door uw verzekering. Bij andere werkgerelateerde begeleidingsvormen betaalt u zelf of uw werkgever voor de begeleiding (coaching, leersupervisie, begeleide intervisie) en dan reken ik 140€ p/uur voor huisartsen en 105€ p/uur voor vaktherapeuten. Professionals die in achterstandswijken werken kunnen vergoeding aanvragen bij het Utrechts Fonds Achterstandswijken (UFA). Ziekteverzekering Movir vergoedt coaching voor werkgerelateerde problematiek (dreigende uitval of preventief) bij huisartsen. 

De kosten voor scholing, team- en organisatiebegeleiding bereken ik graag voor u in een offerte naar aanleiding van de afspraken over inhoud en vormgeving.   

* Mochten kosten een bezwaar zijn dan overleg ik graag over alternatieve betaling (…ik ben dol op appeltaart) 

Share This